Werken bij R&S Humanwork

Dit is wie we zijn.

Wij zijn hier voor jou! Gezien het feit dat we een klein uitzendbureau zijn, kunnen we een persoonlijke connectie realiseren met iedere individuele werknemer. Wij zijn constant bezig met het ontwikkelen van onszelf. Samen werken we aan problemen en vieren we successen. Ons team bestaat uit mensen die veel waarde hechten aan samenwerking in een vriendelijke sfeer. Dit kan onderbouwd worden door de vriendelijke houding van het team en het altijd bereid zijn tot hulp.

We kunnen het!

Elke dag brengt nieuwe uitdagingen. In deze uitdagingen vinden wij nieuwe mogelijkheden. Wij benutten iedere kans om ons bedrijf te verbeteren. Dit heeft een positief effect op de samenwerking tussen het uitzendbureau, werkgevers en werknemers. We hebben altijd veel waarde gehecht aan de condities waarin onze werknemers werken en leven. Zo streven wij naar de beste manier van transport, de beste huisvesting en de beste zorgverzekering voor onze werknemers. Wij hebben werkethiek en wederzijds respect als een richtlijn binnen de organisatie en zien onze kwaliteit om kunnen werken met letterlijk iedereen als onze persoonlijke kracht!

 

Denk jij dat werken met ons een positief effect kan hebben op jouw leven?

klik dan op solliciteren om onze vacatures in te kunnen zien in de "Vacatures" tab.

 

Bij R&S humanwork hechten wij waarden aan de ontwikkeling van onze werknemers op iedere mogelijke manier. Om geïnteresseerden de mogelijkheid te bieden om de Nederlandse taal onder de knie te krijgen, zijn we een samenwerkingsverband aangegaan met het ‘’Talen Training Centrum’’ (TTC). Wij bieden tegoedbonnen aan voor onze werknemers om een talen training via talentraining.nl aan te schaffen tegen een lagere prijs.