Privacy statement

Privacy statement

Net als op vele andere websites worden ook op onze website persoons- en algemene gegevens verzameld van en over de bezoekers. In dit privacy statement lichten wij toe welke gegevens worden verzameld, hoe dat gebeurt en wat wij met die gegevens doen. 
R&S Humanwork B.V. behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit privacy statement. Wij adviseren u om ons privacy statement geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.

 

Informatieverzameling voor gebruik door R&S Humanwork B.V. en samenwerkende bedrijven.

Gegevens die wij via onze website verzamelen zijn uitsluitend bedoeld voor gebruik door R&S Humanwork B.V. en samenwerkende bedrijven.

 

Gegevens verstrekt via online formulieren

Onze website maakt gebruik van verschillende online formulieren waarmee bezoekers bijvoorbeeld een offerte of algemene informatie kunnen aanvragen. De via deze formulieren gevraagde en verstrekte gegevens worden gebruikt om contact op te nemen om aan het verzonden verzoek te kunnen voldoen. De gegevens kunnen door R&S Humanwork B.V. worden opgeslagen in haar relatiebeheersysteem.

  

Klikgedrag en bezoekersanalyse

R&S Humanwork B.V. gebruikt verschillende websitestatistiekenprogramma's om onder meer de herkomst van bezoekers op haar website te analyseren. Deze informatie wordt uitsluitend in algemene zin gebruikt om onze website beter af te stemmen op de informatiebehoefte van de bezoekers.