Ik Ben Werkgever

Uitbesteding van werknemers en arbeidsloon.

R&S Humanwork B.V. biedt op maat gemaakte service voor zijn cliënten.Als je een extra kracht zoek tijdens verhoogde productie,voor een kortere of langere periode, één of meerdere medewerkers nodig hebt, dan zijn uitzendkrachten vaak dé ideale oplossing.
Wanneer de uitzendkracht bij jou aan de slag gaat is deze altijd bij R&S Humanwork B.V. in dienst. De uitzendconstructie biedt zowel jou als opdrachtgever en de uitzendkracht een ruime mate van flexibiliteit

GEMAKKELIJK EN EFFICIËNT
We streven ernaar om zaken zo makkelijk en efficiënt mogelijk aan te pakken. Duidelijke communicatie en het maken van duidelijke afspraken voorkomt onnodig werk en levert het beste resultaat.

Daarom nemen wij van tevoren samen met jou de vacature door, vertel jij ons welke CAO jouw organisatie hanteert en welke beloning bij de functie hoort en vertellen wij jou op basis van deze gegevens wat het uurtarief zal zijn. Als alles duidelijk is kunnen wij ons werk gaan doen en weet jij wat je van ons kunt verwachten.

Wil jij meer over de dienstverlening van R&S Humanwork B.V. te weten komen dan kun je ons een whatsappbericht sturen of bellen op 0620972527 .

Contact formulier

Aanhef

Vacature
Voornaam *
Achternaam *
Bedrijfsnaam *
Adres *
Postcode *
Plaats *
Telefoon *
E-mail *
Branche *
Functienaam *
Toelichting

Robert Schothuis, Schot’s-Groep b.v. Holding

Enige jaren geleden is onze vennootschap klant geworden. Wij zijn tot op heden zeer tevreden met de kwaliteit van arbeid, ook de correctheid spreekt ons zeer aan. Ik kan u dit bedrijf van harte aanbevelen.

Viku Dienstverlening BV

R&S Human Work is al een geruime tijd onze partner voor tijdelijke en permanente ontzorging van onze personeelsbehoeften in de randstad. R&S Humanwork B.V. en haar bedrijf kunnen  wij het als volgt kort omschrijven; direct betrokken, adequaat, punctueel, goede screening en altijd bereikbaar om de helpende hand te bieden.

Tandarts Karowiec

We zijn onze samenwerking gestart toen we extra personeel nodig hadden. R&S humanwork neemt het gehele wervingsproces alsmede de administratie voor zijn rekening. Hierdoor spaar ik kostbare tijd. Een luxe die veel ondernemers vaak niet hebben.