Oferty pracy

Poniżej znaduje się lista ofert pracy.

Plumber / Hydraulik

EN We are currently looking for an experienced plumbers to join the team.   PL Poszukujemy hydraulików do pracy w całej Holandii.

lees meer Nederland

Housekeeping - Room Attendant - Open Spaces Cleaner (AD)

We offer work as a housekeeper, room attendant and open spaces cleaner. We work in hotels in Den Haag, Den Bosch, Hoofddorp, Utrecht. Amsterdam Zuid. This offers is addressed to women and men!

lees meer Nederland

Werk in broeikassen - pepers en tomaten

Wij bieden banen voor werknemers geïnteresseerd in de glastuinbouw. Verantwoordelijkheden omvatten onder andere de voorbereiding van productie alsmede het knippen en verzorgen van pepers en tomaten. Wij bieden het gehele jaar werk aan. Afhankelijk van de seizoenen zullen de taken variëren. Ook bieden wij mogelijkheden voor koppels. Ervaring is niet vereist.   Als je geïnteresseerd bent in deze vacature, klik op solliciteren. Wij nemen direct contact met je op.

lees meer Nederland

MIG lasser / TIG lasser

Deze vacature is alleen voor mensen in bezit van een lascertificaat. Wij bieden een positie voor een MIG lasser en meerdere posities voor TIG lassers. Aangezien het uitvoerende werk wordt gedaan voor een Nederlands bedrijf, is beheersing van de Nederlandse of de Engelse taal een vereiste. Wanneer deze talen niet de moedertaal zijn, moet de sollicitant in het bezit zijn van een geldig certificaat. Wij bieden een royaal salaris met goede en veilige werkomstandigheden. Als je geïnteresseerd bent in deze vacature, klik op apply. Wij nemen direct contact met je op.

lees meer Nederland

Werk in een broeikas met bloemen

Voor de toonaangevende producent van snijbloemen in Nederland, zoeken wij werknemers voor verschillende posities in de broeikas. Ervaring is niet vereist, maar wordt wel gezien als een pré. Het werk wordt uitgevoerd in een team van Poolse mensen. Mensen die inzet tonen en niet vies blijken van hard werk krijgen kwalificatie verhogende trainingen aangeboden. Als je geïnteresseerd bent in deze vacature, klik op apply. Wij nemen direct contact met je op.  

lees meer Nederland

Heftruckchauffeur

Werk als een heftruckchauffeur Als je bevoegd bent als heftruckchauffeur en hier ervaring mee hebt, dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn nemen doorlopend nieuwe chauffeurs aan voor zowel horizontale als verticale heftrucks. Wij bieden werk aan door heel Nederland, maar de voorwaarden verschillen per locatie.   Als je geïnteresseerd bent in deze vacature, klik op solliciteren. Wij nemen direct contact met je op.

lees meer Nederland

Productie medewerker - ook voor koppels

Werk in de voedingsmiddelenindustrie. Wij zoeken werknemers die gemotiveerd zijn om te werken in de voedingsmiddelenindustrie. De verantwoordelijkheden voor deze functie zijn het voorbereiden van ingrediënten, het werken met eenvoudige machines en het werken aan productielijnen. Als je basiskennis hebt van de engelse of de nederlandse taal, dan bieden wij de mogelijkheid om door te groeien naar productielijn leider of machinist. Wij bieden deze vacature ook aan voor koppels! Als je geïnteresseerd bent in deze vacature, klik op solliciteren. Wij nemen direct contact met je op.

lees meer Nederland

Kantoor reiniging

Wij zijn opzoek naar werknemers om kantoren en gangen te reinigen in een pas gecontracteerd kantoorgebouw. Met behulp van semi-automatische apparatuur zal het werk worden uitgevoerd op grote oppervlakken. Ervaring in de schoonmaakbranche en de beschikbaarheid van eigen vervoer is een pré. Als je geïnteresseerd bent in deze vacature, klik op solliciteren. Wij nemen direct contact met je op.  

lees meer Nederland

Werk op een sorteerinstallatie

Wij zoeken werknemers om bestellingen te sorteren in een modern distributiecentrum. Het werk zal voornamelijk uitgevoerd worden in shifts tijdens avond- en nachtdiensten. Wij bieden een aantrekkelijk salaris met de mogelijkheid om door te groeien naar een functie als teamleider. Als je geïnteresseerd bent in deze vacature, klik op solliciteren. Wij nemen direct contact met je op. 

lees meer Nederland

Orderpicker

Gecombineerd aanbod - gelijktijdige werving voor verschillende magazijnen en distributiecentra. We zoeken voor een orderpicker voor onze cliënten in de e-commerce en de voedingssector. Afhankelijk van de locatie zal je werken in het voicepicking systeem of werken met een scanner. Wij zoeken iemand met motivatie om te werken. Ervaring is geen vereiste, aangezien betaalde interne training door ons wordt aangeboden  Als je geïnteresseerd bent in deze vacature, klik op solliciteren. Wij nemen direct contact met je op. 

lees meer Nederland

Magazijnmedewerker

Wij zoeken voor een medewerker voor een van onze distributiecentra. Je taken zijn onder anderen laden en lossen en het verpakken en sorteren van goederen. Wij zoeken fitte mensen met een goed geweten die kwaliteit boven kwantiteit plaatsen. Beheersing van de engelse taal en bij voorkeur de nederlandse taal is een pré, maar zeker geen vereiste. Wij verzoeken geïnteresseerden alleen te reageren indien de mogelijkheid bestaat om een langdurige overeenkomst te realiseren. Als je geïnteresseerd bent in deze vacature, klik op apply. Wij nemen direct contact met je op.

lees meer Nederland

Schoonmaker Hotel

Wij zoeken 4 mensen die ons schoonmaakteam in een van de meest populaire hotels in de regio komen versterken. Als nauwkeurigheid en oog voor details jouw kern componenten zijn, als je geen crimineel verleden hebt en als je ervaring hebt in de schoonmaakbranche, dan ben jij degene die we zoeken. Het beheersen van de engelse en bij voorkeur de nederlandse taal is een pré. Wij bieden een aantrekkelijk salaris en een aangename werksfeer. Als je geïnteresseerd bent in deze vacature, klik op solliciteren. Wij nemen direct contact met je op.  

lees meer Nederland